Verstilde foto's van interieurs, natuur, geïsoleerdheid. Al mijn foto's worden door een professioneel bedrijf afgedrukt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Afmetingen in overleg.

uit 2008 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Facing West

2011

Een weg met hoge bomen aan weerszijden in de mist.

Lights

2011

Drijvende dok met lichtjes, zeer mistig.

Encounter

2009

Ontmoeting in een oude mijnsfabriek. Foto afgedrukt door professioneel lab op hoogwaardig fotopapier. Als u een foto bij mij besteld, houd er dan rekeningmee dat er minimaal twee werkdagen extra leveringstijd bijkomen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u mij een mail sturen.

The call

2011

Foto. Vrouw belt in een publiek huis, jaren 30.

Four

2011

Een mensfiguur wandelt met drie hondjes in de sneeuw.

Creating a V

2011

Een mistig landschap van een meer met een eend die voorbij zwemt. Wordt standaard afgedrukt op Kodak Endura mat fotopapier. Wilt u liever ander papier, dan kan dat in overleg.

Homeward

2010

Bos in de herst. Foto is afgedrukt op hoogwaardig fotopapier door een professioneel fotolab. Houd er daarom rekening mee dat als u een foto bij mij besteld, er enkele werkdragen wachttijd bijkomen voordat ik de foto in mijn bezit heb en u kan toesturen. Gesigneerd.   Andere formaten (of afdrukken op canvas) zijn ook mogelijk. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u mij een mail sturen.

Walking on water

2010

Een zwaan die over een sloot in de mist vliegt. Foto is afgedrukt op hoogwaardig fotopapier door een professioneel fotolab. Houd er daarom rekening mee dat als u een foto bij mij besteld, er enkele werkdragen wachttijd bijkomen voordat ik de foto in mijn bezit heb en u kan toesturen. Gesigneerd. Andere formaten (of afdrukken op canvas) zijn ook mogelijk. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u mij een mail sturen.

La Reverie

2009

Analoge foto gemaakt met de Rolleicord. Foto is afgedrukt op hoogwaardig fotopapier door een professioneel fotolab. Houd er daarom rekening mee dat als u een foto bij mij besteld, er enkele werkdragen wachttijd bijkomen voordat ik de foto in mijn bezit heb en u kan toesturen. Andere formaten zijn ook mogelijk. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u mij een mail sturen.

Slaapkamer

2010

Spartaanse slaapkamer. Foto. Foto is afgedrukt op hoogwaardig fotopapier door een professioneel fotolab. Houd er daarom rekening mee dat als u een foto bij mij besteld, er enkele werkdragen wachttijd bijkomen voordat ik de foto in mijn bezit heb en u kan toesturen. Andere formaten zijn ook mogelijk. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u mij een mail sturen.    

Wachtende bruid

2009

Vrouw in bruidsjurk op bed in leegstaand huis. Verschillende formaten mogelijk, vraag gerust een prijsopgave zonder verplichtingen. Wordt standaard afgedrukt op Kodak Endura mat fotopapier. Wilt u liever ander papier, dan kan dat in overleg.

In charge II

2009

Verstild moment in een Amsterdamse kroeg, met cafékat. Zwart-wit.

December

2008

Een man kijkt vanuit de kou van de straat door het raam van een cafe, waar een gezellige en warme sfeer hangt. Vanaf 15 x 20 cm. Wordt standaard afgedrukt op Kodak Endura mat fotopapier. Wilt u liever ander papier, dan kan dat in overleg.

Tunnel vision

2008

Foto van man in tunnel met tegenlicht.  Voor andere formaten contacteer mij. Afgedrukt op mat Kodak Endura fotopapier door een professioneel fotolab. Gesigneerd.